Najnovšie recenzie zo sekcie Cestovné postieľky
- Bol presne taky, ako uvadzal popis v internetovom obchode, som s nim spokojna
- Výborná cena aj kvalita
- šikovné balenie
- solídne materiály, dieťa môže vnútri aj chodiť a nič nezničí
- jednoduché rozloženie, veľmi rýchle
- aj celkom jednoduché zloženie
- vstavaný "matrac" je celkom mäkký, avšak je to len výstuž
- pre plnohodnotné spanie treba dokúpiť normálny matrac, vlastne aj zips je v takej výške, že keď sa otvorí, končí nad výstužou, teda akurát vo výške prídavného matraca
- kolieska sme zatiaľ nevyužili, ani pri zložení sa nedajú použiť
- vyššia hmotnosť pri prenášaní v zloženom stave, asi štandard v porovnaní s inými výrobcami, ale aj tak je to dosť ťažké
- Nekompletne balenie, chýbaju hačiky 16B na uchytenie držiaka so sieťkami :(
Prosím o doplnenie
Ľahká preprava, rýchle zloženie nezaberie viac ako 5 minút. Pevná konštrukcia variabilný systém. Môžem len doporučiť.
- Ľahko prenosná
- Je velmi dobre pre maleho dieta
- Ma kolieska, otvor pre vstup/vystup dietata
Spokojná odporučam
Postieľka parádna a rýchle zloženie a rozloženie. Odporučujem
- konštrukcia, poťahové materiály a matrac navodzujú dojem, že niečo vydržia
- montáž a demontáž je defacto identická s inými podobnými postieľkami, tzn. kto pozná systém, nie je to preňho nič nové
Hlavne matrac je výrazne ťažší, ako pri niektorých iných výrobkoch (čo je daň za väčšiu hrúbku a snáď i odolnosť). Prenášanie bude teda väčšou fuškou.
Pri dodržaní návodu k montáži výrobok nebolo možné kompletne rozložit a následne ani zložiť. Nefukčný zips.
Absolútny nepodarok. Poľský produkt už nikdy viac.
Steve
Pekná a vyzera,že je aj kvalitná .
Skvelá vec postieľku máte vždy so sebou aj na dovolenkách nemusíte riešiť + lôžko, skladanie jednoduché a zaberá veľmi malo miesta .
Spokojnost, super.
- Praktické
Postieľka bola kupovaná ako darček pre švagrinú, ktorá je s ňou veľmi spokojná. Jednoducho sa rozkladá a zároveň skladá do praktickej tašky, ktorá v kufri auta nezaberie veľký priestor a tak ju môže nosiť so sebou kamkoľvek ide . Postieľka má praktické kolieska, pomocou ktorých si ju vie premiestniť a nemusí ju nosiť v rukách a nadvihovať :) Za nás určite SUPER :) :) :)
- postieľka je praktická a ľahko ovládateľná
- Tvrdý matrac
Zobrazujem 41 - 60 zo 86 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5 Ďalšie »