Najnovšie recenzie zo sekcie Cestovné postieľky
Cestovná postieľka v malom balení, rýchle rozloženie a zloženie. Som spokojná.
- Kvalitný materiál za nízku cenu
S cestovnou detskou postieľkou som spokojná.
- Pomer cena kvalita
- rýchlosť, cena
som spokojna aj vnučik
dobry vyber,rychle dodanie
- Pekná
- Vôbec nemá hojdacie lyžiny ako je v popise produktu
- Nefungujúci kolotoč
Keďže postielka nezodpovedala popisu rovno sme ju vrátili.
- ľahké rozloženie a zloženie produktu
- postieľka je stabilná
- S postieľkou som veľmi spokojná. Na základe recenzií som mala obavu pri montáži, ale môžem povedať, že montáž je absolútne jednoduchá záležitosť, nie je potrebný ani návod. Ako žena som to zvládla za pár minút. Kvalitný, prakticky výrobok. Detský kolotoč hrá krásne melódie, aj sa točí. Oceňujem kolieska na postieľke, dá sa presúvať podľa potreby. Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie. Odporúčam.
- U nás na každodenné použitie, prenosná aj na dovolenky.
Žiadne.
Mali sme moznost si tuto postielku vyskusat, boli sme spokojni, preto sme sa rozhodli si ju zaobstarat.
vyborny
Maximálna spokojnosť
Spratná a pekná postielka.
- Postielka je pevna a stabilna,neprevrhne sa
- Pekny dizajn
- Zla manipulacia pri skladani. Tazko sa skladala a rozkladanie bolo este horsie. Ani raz sa nam ju nepodarilo rozlozit do povodneho stavu(na prepravu),takze obal sme nepouzili.
- Pri silnejsom zatlaceni (nebolo mozne postielku akokolvek zlozit,ostala ako "w") sa ohla konstrukcia,takze moze ist do koša.
- Zlozili a rozlozili sme ju asi iba 4 razy a uz je nefunkcna.
Katastrofa. Postielka je sice pevna a stabilna,ale je nepouzitelna na cestovanie. Zlozit sa nam ju podarilo,ale rozlozit do povodneho stavu uz ani raz-ostalo to zlozene nasiroko,takze ten prenosny obal sme vobec nemohli pouzit. Postielka nam stala v obyvacke a vtedy bola super pomocka,ale akonahle sme s nou museli manipulovat,no hroza. Tuto znacku vobec neodporucam.
Odporúčam dokúpiť ešte matrac. Ja som hneď kúpila a je to lepšie.inak postieľka je suepr rýchlo sa zloží a dieťa je spokojné
- Na postieľke by mali byť menšie oka na sieti,kvôli prstikom bábätká.
- Praktická, ľahko sa skladá
- Ťažká
- Tvrdý spodok
- Pekne spravovana, rychla montáž
- Neobsahuje sieťku. Museli sme dokúpiť sieťku aj matrac
- Rýchle zloženie (najskôr treba zložit obvod postieľky, potom stred)
Zobrazujem 21 - 40 zo 86 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5 Ďalšie »